Hirdetés

Sokkal izgalmasabb lesz a Halo Infinite kampánya, mint azt sejtettük volna

|

Nagyon ütős lett az új Halo Infinite trailer, ami a játék sztorijáról mesél.

Hirdetés

Az utóbbi időben főleg a Halo Infinite multiplayer tartalmai kapcsán kaptunk új infókat és videókat, most viszont végre elérkezett az idő, és egy masszív trailerrel magába a kampányba is mélyebb betekintést engedett a 343 Industries csapata.

A nemrég közzétett videóból kiderül, egészen pontosan milyen céllal is indul el a játékban Master Chief, illetve az is, hogy ki lesz MI-társa ebben a kalandban. Természetesen szó esik magáról Cortanáról is. Persze hangzatos szavakból is kijutott pár, de az alábbi felvételeket elnézve tényleg nem nehéz elhinni, hogy ez lesz minden idők leghatalmasabb, leggrandiózusabb Halo kampánya. 

Hirdetés

Master Chief alapvetően azt szeretné kideríteni, mi a fészkes fene történt igazából Cortanával, ezért a Zeta Halo felé veszi az irányt. Alkalmi partnere ezúttal egy teljesen új, meglehetősen cserfes mesterséges intelligencia lesz. A többiről viszont meséljen a friss videó, ami természetesen nálunk magyar feliratot is kapott.

A Halo Infinite 2021. december 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S konzolokra. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)