Hirdetés

Sokkal később jöhet a Starfield, mint eddig pletykálták

|

Eleinte 2021 végi megjelenésről volt szó, aztán 2022 elejéről, de úgy tűnik, még ennél is többet kell majd várnunk a Bethesda új játékára.

Hirdetés

Nem lepődnénk meg, ha a Bethesda a júniusi E3 során (ahol nem tart külön előadást, csak az Xbox műsorának keretében lesz szó a kiadó újdonságairól) úgy leplezne le egy játékot, hogy hónapokkal később ki is adja - valami ilyesmi történt a Fallout 4-gyel is. Korábban azt pletykálták, hogy idén nyáron végre megismerhetjük a Starfieldet, és a sűrűnek ígérkező őszi szezon során be is fut, de a játékipar egyik legjobban értesült alakja, Jason Schreier szerint nem érdemes ebben reménykednünk.

Miután egyre több helyről lehetett hallani 2021 végi vagy 2022 eleji megjelenésről, Schreier most magabiztosan kijelentette, hogy bár a jelenlegi tervek szerint az E3-on ott lesz a játék, a megjelenésre sokkal többet kell még várnunk.

Hirdetés

Állítása szerint a Bethesda 2020 végét fogja megjelölni, de ennél pontosabbat nem árult el, mondván a konkrétumokat meghagyja a kiadónak. Ezzel együtt arra szólított fel mindenkit, hogy ne küldjenek halálos fenyegetéseket, ha nem azt kapják, amit a pletykák és eddigi szivárgások következtében várnak.

A Bethesda idén két játékot fog kiadni, mindkettőt az év végén, de nem tudjuk, hogy a Deathloop és a Ghostwire: Tokyo mellé terveznek-e bármi mást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)