Hirdetés

Sokszorosítsunk kalapos embert!

|

Mai Játéközön ajánlónkban egy olyan flash játékot fogunk bemutatni, mely a Braid egyik pályájára hajaz.

Hirdetés

Aki játszott a Braiddel, az tudja, hogy mennyire változatos egy-egy világ. Többnyire az időt kellett használnunk, ám a nekünk lényeges részen csak részben vagyunk az időre hagyatkozva. Leginkább saját magunkat kell használni, pontosabban újrahasznosítani. A Company of Myself-ben is a magunk segítségére leszünk utalva.

Akit érdekel az időutazás, az örülni fog a mai játéknak, hiszen a pályákon lévő kihívásokat úgy tudjuk végrehajtani, ha pár másodperccel előtte saját magunk leszünk az emelvény, amiről magasabbra tudunk ugrani. Lehet ez kicsit bonyolultnak hangzik, higyjétek el, egyáltalán nem az. Miután a megfelelő helyre álltunk, nyomjuk meg a szóközt, és máris a kezdőponton találjuk magunkat. Igen ám, viszont az árnyékunk lejátssza ugyanazt, mint mi az imént, így tulajdonképpen a múltbéli önmagunk fejére állva elérhetjük a magasabban lévő platformot. Az irányítás a nyilakkal, a szóközzel történik, egy pályát újrakezdeni pedig az R billentyűvel tudunk. A cél mindig a zöld négyzethez történő eljutás, majd ha ez megtörtént, a szóköz lenyomásával jutunk át a következő szintre. Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)