Hirdetés

Soldier of Fortune 2 Infó!

|

A SoFCenter honlapon elárultak néhány technikai adatot, az éppen készülő, Quake 3 grafikus motort használó FPS játékról, a Soldier of Fortune 2-ről. A jelek szerint ezek a dolgok már biztosítottak a programban: - 1024x1024-es textúrák az eddigi 64x64-es után - a karakterek 3000 poligonból állnak az eddigi 400 helyett - a fegyverek 5000 poligonosak 500 helyett - a karakterek arckifejezéseket is alkotnak (mint nevetés, vagy "homlokránc") - jóval több misszió, mely a főhős, John Mullins életét dolgozza fel - még realisztikusabb fegyverek - GHOUL II technológia - a sebzés ezentúl 30 ponton történő vizsgálata az eddigi 12 helyett - 20 és 100 közé tehető az elhalálozási animációk száma a 15 test típusra - Icarus AI (mesterséges intalligencia), melyet először az Elite Force-ban láthattatok A program várható megjelenése ezév vége.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)