Hirdetés

SOMA - mit csinálnak az Amnesia alkotói? (videó)

|

Min dolgozik a Frictional Games? Ez érdekelne engem. A SOMA kapott egy újabb kedvcsináló videót, ami folytatja a titokzatos sci-fi sztorit.

Hirdetés

Az Amnesia: The Dark Descent és a szintúgy zseniális Machinarium fejlesztője, a Frictional Games egy új játékon dolgozik, amiről egyelőre fájdalmasan keveset tudunk és az alkotók nagyon jó érzékkel tartanak minket sötétben, hogy még jobban izguljunk.

Van nekünk egy titokzatos - várhatóan - sci-fi játékunk, a SOMA. Mellette pedig egy hatalmas adag elvárás, amit a stúdió a korábbi címeivel támasztott saját maga elé. Azt már tudjuk, hogy a Frictional Games egy PlayStation 4-es címen dolgozik, de legutóbbi kedvcsináló SOMA trailer sem vitt minket közelebb az igazsághoz és sajnos a soron következő videó sem fog. Mindenesetre nagyon kíváncsiak vagyunk.

A SOMA megjelenéséről egyelőre semmit sem tudunk és azt is csak sejtjük, hogy a játék PlayStation 4-exkluzív lesz, de titkon azért bízunk benne, hogy esetleg PC-re is kiadják majd. 

Szerintetek mire készül a Frictional?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)