Hirdetés

SOMA - na jó, ettől a trailertől biztosan beparázol

|

A legutóbbi SOMA trailer viszonylag kellemes volt, ez viszont már kőkeményen megmutatja, hogy a Frictional Games még mindig ért a paráztatáshoz.

Hirdetés

Hetekre vagyunk a SOMA megjelenésétől, és azért már az eddigi videók alapján is körvonalazódott, nagyjából mit várhatunk az Amnesia és Penumbra játékok készítőnek újdonságától.

Az új, másfél perces videó középpontjában a lények állnak, akik megpróbálnak kicsinálni minket kalandozásaink során. Magukat a szörnyeket aránylag kevésszer látjuk, és szerencsére egyszer sem ugranak váratlanul az ember arcába, de ez nem jelenti, hogy nem kell tőlük tartani. A trailerrel együtt megjelent blogbejegyzésből megtudhattuk, hogy változó, melyik ellenfél milyen hamar támad meg minket, így lesznek olyanok, akik egy darabig csak állnak és néznek, és olyanok, akik csak akkor bántanak, ha mi is bántjuk őket. Ebben viszont az a trükk, hogy nem tudjuk előre, melyik lény mennyire veszélyes, nekünk kell összerakni a fejünkben a kis szörnyhatározót. A SOMA szeptember 22-én jelenik meg PC-re és PS4-re, és könnyen az év horrorjátéka lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)