Hirdetés

SOMA - az új trailer csak egy kicsit para

|

Kétféle SOMA trailer létezik: az egyik, ami ránk hozza a frászt, a másik, ami bemutatja, milyen hangulatos környezetekben császkálhatunk majd. A most érkezett videó is az utóbbiak közé tartozik.

Hirdetés

Az év egyik legjobban várt horrorjátéka a Frictional Games újdonsága, a SOMA, amiben egy vízalatti bázison, a PATHOS-II-n és környékén kell próbálni pár órán át nem meghalni. 

A gépek kezdik azt hinni, hogy emberek, a rádió nem működik, a kaja vészesen fogy, a természet pedig elkezdte visszavenni, ami az övé. Ennél talán csak egy fokkal volt barátságosabb Rapture. A SOMA új videójában egy női hang mond el egy naplóbejegyzésnek hangzó szöveget, miközben megnézhetünk néhány külső és belső helyszínt, ahol mindenféle dolgok fognak ijesztgetni minket, ha már eléggé parázunk magányunkban. Jump scare-ektől vagy bármiféle ijesztgetésektől nem kell tartanotok, nézzétek meg bátran, aztán várjátok továbbra is türelemmel szeptember 22-ét, a megjelenés napját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)