Hirdetés

Újabb kiváló játékot ad ingyen a GOG

|

A PS Plus felhasználókat követően most a PC-s játékosok is ingyen beszerezhetik az Amnesia fejlesztőinek legutóbbi alkotását.

Hirdetés

Ismét kiderült, hogy nagyon megéri GoG.com felhasználónak lenni, ugyanis a cég most ismét ingyenesen elérhetővé tett egy játékot, ezúttal azoknak kedvezve, akik szeretik a horrort, illetve azokat a játékokat, amik képesek egy kicsit elgondolkodtatni a játékost.

Hirdetés

Az Amnesia játékokat fejlesztő Frictional Games csapata 2015-ben adta ki a Soma című sci-fi horrort, melyben egy szebb napokat is látott vízalatti kutatóbázisból kell megtalálnunk a kiutat, miközben különféle rémisztő gépek elől menekülünk. A játék nem csak az atmoszférája miatt volt kiemelkedő, de a filozófiai mélységeket érintő történet miatt is sokak emlékezetében nyomot hagyott.

Nemrég a PS Plus kínálatába is bekerült, viszont most a PC-sek csaphatnak le rá, ugyanis nagyjából két napig ingyenesen szerezhetjük be a GOG-on. Ha szeretnétek lecsapni rá, akkor nincs más dolgotok, mint bejelentkezni (vagy csinálni egy új accountot, ha még nincs) az oldalon, aztán erre a linkre kattintani és megnyomni a "Claim game" gombot. Siessetek, 30-án vége az ingyen rettegésnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)