Hirdetés

SOMA - hamarosan Xbox One-ra is megjelenik

|

Nem érhet úgy véget az idei év, hogy nem játszottuk minden platformon a Frictional Games sokat dicsért horrorjátékát, a SOMA-t, hamarosan már a Microsoft konzoljára is beszerezhetjük majd.

Hirdetés

Az Amnesia és Penumbra játékokat megálmodó csapat megmutatta a SOMA képében, hogy hogyan kell mesteri fokon kelteni a félelmet. A pénztáraknál ugyan kezdetben nem hozta azt az eredményt a játék, amit a készítők szerettek volna, viszont azóta felzárkózott, igazi indie sikerré nőtte ki magát, így a stúdió is növekedésnek indult (készül is már két új projekt, amikkel kapcsolatban eléggé titokzatosak a srácok.)

Hirdetés

PC-re és PlayStation 4-re már 2015 szeptemberében elérhetővé vált a SOMA, viszont az Xbox One tulajoknak egészen idáig kellett várniuk arra, hogy belevethessék magukat a vérfagyasztó hangulatú, sci-fi témájú túlélőhorrorba. A stúdió megerősítette, hogy a játék december 1-én fog megjelenni Xbox One-ra.

Az új verzió hoz  magával egy vadonatúj játékmódot, a "Safe módot" is, amellyel a játékosok elkerülhetik, hogy megöljék őket az ellenfelek és csakis a világ felfedezésére, atmoszférájára és a lore-ra fókuszálhatnak. Ez a kis plusz szintén december elsején adódik hozzá a programhoz, de csak a PC-s és Xbox One-os változatokba kerül  be, a PS4-es játékosok egy későbbi időpontban kapják meg. 

A SOMA PC-s és PS4-es változataiból már 650 ezernél is több kópia fogyott, remélhetőleg az Xbox One kiadás is megdobja majd ezt a számot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)