Hirdetés

Kíváncsi vagy, hogy a csehek milyen pszichológiai horrorjátékot tudnak csinálni?

|

A Someday You'll Return egy nagyon különleges kalandot ígér, miközben eltűnt lányunkat keressük egy kegyetlen erdőben.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy egy cseh játékról van szó, nem lennénk meglepődve, ha a Someday You'll Return elkerülte volna a figyelmeteket. Pedig egyébként egy meglehetősen érdekes projektről van szó, ami próbára teszi majd a műfaj legacélosabb rajongóit is.  Az alapfelállás egyszerű: eltűnt lányunkat kell megtalálnunk egy erdőben. Mi baj történhet?

Hirdetés

A játék során fura dolgok történnek a főhőssel, és időnként úgy érezzük majd, hogy még a minket körülvevő valóság sem egészen biztosan az, aminek látjuk. A fejlesztők célja a félelmetes és titokzatos atmoszféra megteremtése volt, és ha hihetünk a trailernek, akkor ez maradéktalanul sikerült is.

A Someday You'll Return megjelenés 2020. április 14-én várható PC-re. Később Xbox One-ra és PlayStation 4-re is befut majd, de itt még nem tudunk pontos dátumot. Addig barangolunk az erdőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)