Hirdetés

Somerville - ízelítőt kapott az Inside fejlesztőjének újdonsága

|

A Somerville ötlete attól az animátortól származik, aki a Bosszúállók: Ultron korán is dolgozott. A teaser trailer alapján varázslatos lesz az, amit megálmodott.

Hirdetés

Dino Patti, a Limbo és Inside című nagyszerű platformereket jegyző Playdead stúdió egykori vezetője és alapítója új indie csapatával, a Jumpshippel ismét dolgozik valami különlegesen, méghozzá egy bizonyos Chris Olsennel együtt, aki olyan filmeken dolgozott korábban animátorként, mint a Harry Potter és a Félvér herceg, a Vasember 3, A holnap határa és a Bosszúállók: Ultron kora. 

Hirdetés

A Jumpship első projektjén, a Somerville-en Patti és Olsen már 2014 óta dolgoznak és úgy jellemzik a játékot, mint egy "sci-fi akció-kalandot, mely néhány fontos személy életét meséli el egy globális katasztrófa hajnalán". Az oldalra scrollozós cím hasonló játékmenettel és grafikai stílussal bír, mint az Inside és a Limbo, de figyelembe véve, hogy miken dolgozott Patti korábban, ez cseppet sem meglepő. Íme az első teaser: 

Olsen egyébként tavaly feltöltött már egy rövid videót a játékmenetből is, de ebből még ne vonjunk le messzemenő következtetéseket: 

Se platform, se megjelenési dátum, csak az ígéretek. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)