Hirdetés

Song for Viggo - a világ legdepresszívebb játéka

|

A játék, aminek az első küldetése, hogy megszervezd a fiad temetését, aki a te hibádból halt meg.

Hirdetés

Engem már a The Last of Us is végtelenül elszomorított, ezért nem hiszem, hogy valaha képes lennék Simon Karlsson játékába komolyabb mennyiségű időt beletenni, hiszen már a koncepciótól elszorul a torkom.

A Song for Viggo egy olyan esemény köré épül, amit senkinek sem kívánok. Ha van annál rosszabb, mint amikor az ember elveszti a gyermekét, az biztos, hogy az, ha mindez a saját hibájából történik. Az papírhasé indie játékban egy apát alakítunk, aki a tragédia utáni bűntudattal, gyásszal és mély depresszióval küzdve igyekszik tovább élni az életét.

A Song for Viggo fejlesztője jelenleg a Kickstaren igyekszik összehozni azt a 20000 dollárt, ami a játék elkészítéséhez szükséges. Még 10 nap van hátra a kampányból és több mint a fele már összegyűlt. 

Ti tudnátok egy ennyire depresszív játékkal játszani? Melyik volt az a cím, ami a leginkább megérintett titeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)