Hirdetés

Song of the Deep - fura az Insomniac Games legújabb játéka (videó)

|

A Resistance és Ratchet & Clank játékokat is magáénak tudó fejlesztőcsapat az óceán legmélyére kalauzol el minket következő játékában.

Hirdetés

Merryn, a Song of the Deep főhősnője épít magának egy tengeralattjárót, hogy eltűnt apja nyomára leljen. Útközben több ügyességi és logikai feladattal kell megbirkóznia, miközben mindvégig a víz alatt úszkál.

Az Insomniac Games - kinek nevéhez olyan játékok fűződnek, mint a Resistance trilógia, egy rakás Ratchet & Clank játék, (aminek legújabb része áprilisban jelenik meg) - egy kisebb projektbe fogott, amit ők "szerelemprojektként" definiálnak.

A nyáron Xbox One-ra, Playstation 4-re és PC-re megjelenő játékot meglepő módon a külföldi áruházlánc, a GameStop adja ki dobozosan, így csak náluk lesz kapható. Digitálisan persze bárki elérheti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)