Hirdetés

Sonic & All-Stars Racing Transformed - menedzser, sógun, vagy piromániás?

|

A legújabb Sonic-os árkád autóverseny-játékban nem csak a SEGA karakterei kaptak helyet.

Hirdetés

Hamarosan érkezik a Sonic & All-Stars Racing Transformed, melynek PC-s verziójában többek között a Team Fortress 2-ből ismert Pyro és Heavy is játszható karakterek lesznek.

A számítógépekre csak és kizárólag digitális formában megjelenő alkotásban a fent említett két figura - és a hozzájuk igazított jármű - mellett a Football Manager szériából ismerős menedzser, és a Total War játékok sógunja is tiszteletét teszi, ők mutatkoznak be az alábbi videóban. Korábban láthattuk a Disney szeretnivaló figuráját, a konzolos verizókban megtalálható Rontó Ralphot is, de nem biztos, hogy PC-n is vezethetünk a szerepében. A Sonic & All-Stars Racing Transformed PC-s verziója január harmincegyedikén jelenik meg, ára pedig 24.99 euró lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)