Hirdetés

Sonic & All-Stars Racing: Transformed - Rontó Ralph előzetese

|

A napokban került mozikba a Disney Rontó Ralph című animációs filmje, amely karakter vendégszereplő a Sonic & All-Stars Racing: Transformed-ben is.

Hirdetés

A kettő információból könnyű kikövetkeztetni, hogy a két projekt erősítve egymást egy trailerben mutatkozik be. A Sega a Rontó Ralph premierjére való tekintettel kiadott egy olyan másfél perces előzetest, ami teljes egészében Rontó Ralph karakterére koncentrál.

A Sonic & All-Stars Racing: Transformed november 16-án jön PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra, míg Wii U-ra csak november 30-án teszi tiszteletét. Ami a PlayStation Vita és 3DS verziókat illeti, november 16-én lehet rá számítani, de a PC-s és iOS változatok dátuma még ismeretlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)