Hirdetés

Sonic Chronicles - Epikus utazás

|

A BioWare legénysége a SEGA ikonikus alakjának, Sonicnak a történetét ülteti át Nintendo DS-re, ráadásul szerepjáték stílusban.

Hirdetés

Chavalier pont egy héttel ezelőtt jelentette, hogy a BioWare a jövőben komolyan számol a Nintendo DS-sel és több ismertebb címét is elkészíteni kyotoiak marokkonzoljára. A tervek között szerepel például egy Mass Effect, mely az első és a második rész közötti időszak alatt jelenne meg, és így tartanák fent a játék iránti érdeklődést.


Ezúttal első DS-re készülő címük, a Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood jelentkezett egy vadonatúj kedvcsinálóval, melyben újabb veszedelem fenyegeti a világot és a kék sündiszínó ismét megmenti a világot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)