Hirdetés

Sonic Generations: a klasszikus Sonic játékot is kapjuk mellé

|

Már csak pár nap, és visszatér a Sega legnagyobb ikonja, ráadásul a cég még most is képes új meglepetésekkel szolgálni.

Hirdetés

 

A Paris Games Week keretében a Sega bejelentette, hogy a Sonic Generations játékban az eredeti Sega Megadrive (kint Genesis ugyebár) féle Sonic the Hedgehog is megnyitható lesz majd.

Takashi Iizuka producer azt is megerősítette, hogy az eredeti játék teljes egészében helyet kap a lemezen, a Sonic Generations játékmenetétől és pályáitól független darabként, de arról nem árult el részleteket, hogyan lehet majd megnyitni a nagy klasszikust.

Mindeközben a Steam is igyekezett megnyerő ajánlatokkal bombázni a nagyérdeműt: ők arról számoltak meg, hogy az előrendelők a Sonic 3D Blast és a Sonic 3 and Knuckles játékokat kapják ajándékba a Sonic Generations mellé. November első napján indul a retró móka tehát, lehet készülődni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)