Hirdetés

LEGO Dimensions - Sonic is saját világot kapott

|

A Sonic rajongók egy majd két perces trailert és egy-két bónusz infót is kaptak a novemberben megjelenő LEGO Dimensions kiegészítőről, amely a kék sün világát hozza el nekünk.

Hirdetés

Nem olyan rég a SEGA bejelentette, hogy 2017-re két új Sonic játékkal is készülnek. Ám még idén novemberben, a LEGO Dimensions részeként új videojátékban láthatjuk viszont a száguldó, kék sünt.

Persze nem csak Sonic várható új világként, de más tartalmakkal ellentétben most először kaptunk információkat a megjelenés dátumáról és az újdonságokról. Sonic  például át tud majd alakulni: Super Sonic lesz belőle, és csomag részeként kapunk majd egy Tornado repülőt és egy Sonic Speedster autót is.

Más is érkezik majd LEGO Dimensions-től a Sonic mellett novemberben. Bővülni fog a Harry Potter kollekció a közelgő spin-off, a Legendás állatok és megfigyelésük köré épülő tartalommal. Új figurák érkeznek az E.T.-hez, a Szörnyecskékhez (Gremlins) és a Kalandra fel! (Adventure Time) sorozathoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)