Hirdetés

Sonic Mania - minden rajongó imádni fogja ezt a gyűjtői kiadást

|

A Sonic rajongóknak és a nosztalgiázni vágyóknak most egy jó hírt hozunk, a Sonic Mania Collector's Edition előrendelésére nem csak a tengerentúlon lesz lehetőség.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy eredetileg arról volt szó, csak Észak Amerikában jelenik majd meg a Sonic Mania gyűjtői kiadása, az európai játékosok nagy örömére most mégis elérhető lesz a dobozka tartalma az öreg kontinensen is.

A 2D-s platformer móka ötvözi az igazi régi Sonic élményt némi újdonsággal, az igazi rajongók pedig egy gyűjtői kiadással is megajándékozhatják magukat. A San Diego-i Comic Conon már néhányaknak volt lehetősége kipróbálni a játékot, ami jövő tavasszal jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, akinek pedig a gyűjtői kiadásra fájna a foga, az már most is előrendelhetik az Amazonról. A kiadás az egyedi csomagoláson túl tartalmaz egy SEGA kazettatokot arany gyűrűvel, egy SEGA Mega Drive-on feszítő Sonic szobrocskát és egy fém gyűjtői kártyát, a játék letöltőkódjával. Természetesen a megrendelésre limitált idő áll rendelkezésre, szóval aki mindenképpen megkaparintaná a dobozkát, az ne habozzon.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)