Hirdetés

Újabb játékban törték fel a Denuvót, csak 8 napig bírta a másolásvédelem

|

Mivel a rajongók egyébként is csak a megjelenés után tudták meg, hogy a Denuvo egyáltalán bekerült a játékba, elég nagy volt a felháborodás.

Hirdetés

Néhány napja mi is beszámoltunk róla, hogy az augusztus végén debütáló Sonic Mania kifejezetten jól sikerült, a játék egén azonban komoly fellegek jelentek meg, elsősorban amiatt, hogy bármiféle előzetes értesítés nélkül a Denuvo és egy másik DRM-rendszer is bekerült a kódba. Emiatt elég sokan felháborodtak, és a fejlesztők meg is ígérték, hogy utóbbit amint lehet, eltávolítják a játékból.

Úgy néz ki, hogy egy lendülettel a Denuvót is törölhetik a kódból, ugyanis alig 8 nappal a megjelenés után sikerült feltörni egy csapatnak a védelmet. Ezzel együtt sem ez a leggyorsabb, hiszen a Resident Evil 7 csak 5, a Tekken 7-nek pedig mindössze 4 napig bírta.

Hogy a SEGA eltávolítja-e a kódot a játékból, ahogy tette azt eddig a legtöbb kiadó, az egyelőre kérdéses. A játék egyik fejlesztője egyébként néhány napja megkérte a rajongókat, hogy osszák meg véleményüket a DRM kapcsán, amire azonnal érkezett is egy fantasztikus reakció:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)