Hirdetés

Sonic Mania - Knucklesé a főszerep a legújabb trailerben

|

A Sega retró hangulatú platformere késni fog ugyan, de remélhetőleg megéri többet várni rá.

Hirdetés

A Sonic Mania visszahozza a régi klasszikus 2D-s Sonic-játékok atmoszféráját és játékmenetét is a lehető legtöbb platformra. Sajnos nem úgy haladtak a fejlesztések, ahogy eredetileg tervezték, de elvileg még idén pörgethetjük a játékot PC-n, Xbox One-on, PS4-en, sőt még Nintendo Switchen is.

Hirdetés

A Sega ezúttal egy új trailerrel is kedveskedett a rajongóknak. A főszerepben most nem Sonic, hanem Knuckles áll, aki a klasszikus Flying Battery Zone-t veszi be. A Dr. Eggman hatalmas léghajóján játszódó pálya ismerős lehet a Sonic & Knuckles és a Sonic the Hedgehog 3 & Knuckles címekből is, most viszont egy kicsit módosítottak a zónán.

Sajnos konkrét megjelenési dátumot továbbra sem adott meg a Sega, de a Sonic Mania várhatóan 2017 nyarán érkezik majd a már említett négy platformra. Várjátok már a retro Sonicot, vagy maradnátok inkább a modernebb 3D-s Sonic Forces mellett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)