Hirdetés

Sonic Mania - a PC-s modolhatóságnak hála minden Knucklesszé változott

|

Nem biztos, hogy megköszönjük a Sonic Mania moddolhatóságát. Legalábbis akkor megfontolandó a lehetőség, amikor a közösség a gyűrűket is pici Knuckles modellekre cseréli.

Hirdetés

Bár én imádtam a Sonic Mania minden pályáját, hamar átgondolnám az egészet, ha a Knuckles Mania moddal kellene újrajátszanom. Itt ugyanis minden Knuckles. Minden is Knuckles.

A Sonic közösség egy régi mémjének feltámasztása ez, mivel a Sonic Mania egyébként is nekik készült, talán így megbocsátható, hogy éltek a moddolás lehetőségével. A lenti videó nagyjából megmutatja, hogy mire is számíthattok:

A mod még közel sincs kész, de már így is épp elég ijesztő. Mindenesetre az alapjátékot mindenképpen ajánljuk: a Sonic Mania az elmúlt évek első igazán jó Sonic címe, így megér egy próbát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)