Hirdetés

Sonic-nak szenteli a következő online eseményét a Sega

|

Holnap zajlik majd le az előadás, melynek apropója Sonic 30 éves jubileuma.

Hirdetés

Már 30 éve velünk van Sonic, a sündisznó, akinek a születésnapjára a Sega saját online eseménnyel készül. A kiadó ígérete az, hogy holnap rengeteg új projektet mutatnak majd be, melyek között lesz házon belül készülő és partner segítségével formálódó is.

A Sonic Central ígérete szerint a közvetítés során találkozhatunk majd Sonic mellett több karakterrel is, akik előfordulnak még a sündisznó univerzumában.

Hirdetés

Az élő adás magyar idő szerint május 27-én 18 órakor kezdődik és a Sonic Central hivatalos YouTube és Twitch csatornáján lehet majd nyomom követni.

Játékban Sonic-ot utoljára a Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020-ban láthattuk, önálló játéka azonban utoljára 2017-ben jelent meg, ezek a Sonic Forces és a Sonic Mania voltak. Azt már tudjuk, hogy készül a Paramount Pictures rendezésében a Sonic második filmes epizódja, továbbá a Netflix is ír egy történetet a kék sündisznónak.

A Sega az esemény mellé a következő videót készítette, mely Sonic és a rajongói szoros kapcsolatára emlékezteti a közösséget. Ti milyen Sonic-hoz fűződő projektnek örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)