Hirdetés

Sonic - új játék érkezik next-genre?

|

Az új Sonic játék a múlt heti Nuremberg-i Játékvásáron tűnt fel, és ha minden igaz PS4, Xbox One és Wii U konzolokra fog megjelenni.

Hirdetés

Az eddigi hírek alapján így négyre nőtt a SEGA által bejelentett Sonic címek száma. A vállalat még múlt évben jelentette be a másik hármat, amiket Nintendo platformjaira terveznek kiadni. Kettő már megvan, úgyhogy ez lehet egy újabb cím is, de akár a harmadik projekt megváltozott koncepciója is. 

A Sonic: Lost World és a Mario & Sonic Sochi kizárólag Nintendós platformokra jelent meg 2013-ban. A harmadik címről egyelőre nem tudunk sokat, de ha hihetünk a híreknek, akkor még ebben az évben várható. A most feltűnt cím 2015-ös megjelenési dátumot kapott, kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Szerintetek milyen lesz a next-gen Sonic?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)