Hirdetés

Sonic skinnel bővül a Fall Guys

|

Ráadásul már nem is kell sokat várni arra, hogy kedvenc kis babjaink magukra öltsék a kék sündisznót mintázó gúnyát.

Hirdetés

Sonic the Hedgehog témájú jelmez érkezik a Fall Guys: Ultimate Knockoutba, a jelek szerint összebarátkozott a Sega és a Mediatonic csapata. Valószínűleg nem véletlen az időzítés, hiszen a Sega nemrégiben ünnepelt egy kerek évfordulót, Sonics ugyanis 60 éves lett.

A kétrészes új Sonic skint holnaptól, azaz október 14-től válik majd elérhetővé a játékban. A teljes szett, tehát a nadrág és a felsőrész összesen 10 játékbéli koronába kerül - a felsőt mindösszesen 5 koronáért is meg lehet venni. 

Hirdetés

Az új skint ráadásul már meg is nézhettük, ugyanis a fejlesztők legutóbbi livestreamjében a Mediatonic munkatársai többek között ezt is felpróbálták saját babjaikkal. 

A Fall Guys második szezonja egyébként már javában pörög, ha még nem tettétek volna, akkor bátran nézzétek meg a vele együtt érkező új pályát is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)