Hirdetés

Már készül az új Sonic játék

|

Ha Sonic rajongó vagy, akkor van most egy nagyon jó hírünk. Kár, hogy ez most egyelőre csak egy egymondatos hír.

Hirdetés

Mi még egyelőre a Team Sonic Racing lázában égünk, de szerencsére az idei hétvége még egy kis apró bejelentéssel lett napsütésesebb, boldogabb, mosolygósabb azok számára, akik kedvelik Sonicot. Mi kedveljük, szóval most éppen tapsikolunk boldogan.

Hirdetés

Az SXSW Gaming 2019 egyik panelján a Sonic Team csapat vezetője, Takashi Iizuka ugyanis megerősítette: már javában folyik egy új Sonic játék fejlesztése. Egyelőre sajnos semmi többet nem tudhatunk, így érdemi infók hiányában csak úgy bután örvendezünk bele a világba, és csak remélni merjük, hogy nem a Sonic Forces kap folytatást. Kifejezetten örülnénk egy Adventures vagy Generations vonalnak például.

Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)