Hirdetés

Egy srác egy AR Sonic játékot csinált a tetkójából

|

Ki ne szeretne valaki más karjára tetovált NES kontrollerrel végigjátszani a legendás platformert?

Hirdetés

Az augmented reality technológia szépen lassan tör előre, és ennek Olo Sabandija új alkotása is tanúja. A Sonic rajongó alig egy hónapja tanulja a Unity használatát, de már segítségével csinált egy programot, ami a karjára teszi a klasszikus játékot.

Hirdetés

A program úgy működik, hogy beolvassa a mester tetkóját, és miután felismerte a NES kontroller formát rávetíti arra a Sonic the Hedgehogot. A legszebb az egészben, hogy a tetoválást használva lehet irányítani a karaktert. Oké, az "irányítani" egy picit túlzás, mert jelenleg csak ugráltatni lehet a kék sünt, de talán majd egyszer oda is eljut a fejlesztő, hogy az egészet végig lehet majd játszani a karján. Már amennyiben így tudja tartani azt egy pár órán át.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)