Hirdetés

Sonic Unleashed - Hivatalosan is!

|

Még Húsvét magasságában szivárogtak ki az első képek, illetve az első videó a Sonic Unleashedről, amit természetesen a SEGA cáfolt...

Hirdetés

Cáfolt, de csak egészen idáig, ugyanis durván fél órával ezelőtt hivatalosan is bejelentette a japán SEGA, hogy valóban érkezik a kék sündisznó legújabb kalandja. Korábban már néhány érdekességet megosztottunk Veletek, azonban a most kiadott közlemény azért jó pár dolgot konkretizál.

 

sonic_unleashed.jpg

Ezek szerint közel három éve folyik már a legújabb epizód fejlesztése, mely az év vége előtt a boltokba kerül PS3-ra, X360-ra, PS2-re és Wii-re. A kék sündisznó ezúttal is hihetetlen képességeinek köszönhetően produkál majd eszméletlen mozdulatsorokat, ráadásul a grafikus megvalósításért az a Hedgehog Engine lesz a felelős, mely kitűnően kezel a 2.5D-s megvalósítást, mely egyaránt lehetővé teszi, hogy a mai igények mellett némi retroérzéssel is feltöltse a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)