Hirdetés

Sonic Unleashed - Launch trailer

|

A megjelenés küszöbén a Sonic Unleashed. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az itt látható launch trailer.

Hirdetés

Olyannyira a küszöbön, hogy a Wii és a PS2 tulajok már meg is kaparinthatják a szimpatikus kis maki legújabb kalandjait. Az Xbox360 és PS3 géppel rendelkező rajongók sajnos csak a jövő héttől terelgethetik újfent kedvenc kis mókusukat. Az új majdnem 3D-s világnak köszönhetően mind a retro feelinget kereső, mind az új csilli-villi effekteket díjazó játékosok megtalálják a számításukat - a Sega szerint legalábbis. Hogy pontosan milyen is lesz a játék, majd kiderül a nagy tesztelések során, de a trailer szerint aranyos kis ugrabugra lesz ez. Tipikusan olyan játék ez, amit kérhetünk szüleinktől, kistesónkra hivatkozva, aztán mikor nem látják a haverok/barátnők, titokban mi is nekiülhetünk egy kicsit nyomulni. Aztán arcunkon fájdalmas kifejezéssel vesszük tudomásul, hogy a tíz éve még tökéletesen működő - akár 1000 méterről is halálpontos headshot leadására képes - reflexeink valahol berozsdáltak. A sok kóla/sör, sajtburger/pörkölt szalonnával, fogyasztás bizony nem tesz jót az embernek, és az idősebb, akarom mondani bölcsebb játékosoknak marad majd a körökre osztott stratégia. Ez van. Be is töltöm a Fantasy Wars-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)