Hirdetés

Sonic Unleashed - újdonságok, teaser

|

A Sonic legújabb kalandja mögött álló fejlesztőcsapat felfedett pár érdekességet a játékról, és egy teasert is kaptunk

Hirdetés

Yoshihisa Hashimoto, a Sonic Unleashed vezető dizájnere elárulta, hogy a fejlesztés során szemük előtt egy Sonic Adventure 3 elkészítése lebeg, és a játéknak semmi köze nem lesz a legutóbbi két részhez, a PS3-ra és Xbox 360-ra készült Sonic the Hedgehoghoz és a Sonic and the Secret Rings-hez. Sonic lesz az egyetlen játszható karakter, de - mint ezt már tudhatjuk - két alakot is fel tud venni. Vérfarkas formában lassabb, de erősebb és rugalmasabb lesz, mint a hagyományos alakjában.

A fenti apróságok mellé kidobtak egy teasert is, ami kicsit vicces, hiszen már in-game jeleneteket is láthattunk, így nem valószínű, hogy sokakat felcsigázna az alábbi videó. De ettől még álljon itt:


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)