Hirdetés

Sons of Anarchy: The Prospect - egész hangulatos az új trailer

|

Tavaly év végén vetítették le az Egyesült Államokban a Sons of Anarchy, avagy Kemény motorosok című sorozat utolsó epizódját, de a franchise története itt még nem ér véget. Jön egy FPS játék is, melynek első videóját ma tették közzé.

Hirdetés

Ha figyelmesen követitek a játékvilág történéseit, talán feltűnt, hogy az egy jó darabig pihentetett filmek- és sorozatok alapján készült játékadaptációk műfaja kezd szép lassan újraéledni.

Sajnos az utóbbi évek alkotásain (Family Guy: Back to the Multiverse, Rambo: The Video Game, csak hogy kettőt említsek) fogott az ősi átok, finoman szólva sem lettek jók, de a reményt azért nem adjuk fel. A Sons of Anarchy: The Prospect iránt eleve kisebbek az elvárásaink, mivel nem PC-re vagy konzolokra (főleg nem PC-re és minden létező konzolra, mint arra volt néhány példa), hanem mobilokra jön, viszont az alábbi, rövid, de eleget mutató videó egész bíztató. A sztori nem a szériát, hanem egy eddig ismeretlen mellékszálat dolgoz fel. Rendkívül meglepő módon javarészt motorozni és verekedni kell. Meg cigizni.

Az irányításról egyelőre semmit nem tudunk, ha cutscene-ekre épül, akkor QTE-kre kell számítani, de mivel epizódikus lesz, még az is lehet, hogy végül kalandjátékként születik meg. A cel-shaded grafika mindenesetre abszolút nyerő. Nem tudjuk, mikor jön, de nagyon várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)