Hirdetés

Állítólag az E3-as kihagyás ellenére is nagy bejelentésekkel készül jövőre a Sony

|

Ezt állítja az a szivárogtató, aki az E3-as hiányzás tényét is idő előtt nyilvánosságra hozta.

Hirdetés

Egyre több jel mutat arra, hogy a Sony jövőre egy külön rendezvényen mutatja be új konzolját.

Hirdetés

A cég a napokban megosztotta a publikummal, hogy teljes egészében kihagyja a jövő évi E3-at, mivel a jelenlegi projektjeinek több időre van szükségük a leleplezésig. A bejelentést követően többen is kétségbe vonták, hogy a Sony következő konzolja már jövőre bemutatkozhat, ám különböző pletykák és értesülések szerint továbbra is valószínű a leleplezés.

Az E3-as kihagyást is kiszivárogtató Reddit felhasználó szerint 2019 közepére egy kisebb, míg a decemberben visszatérő PlayStation Experience eseményre egy nagyobb bejelentéssel készül a japán cég. A forrás hozzátette, hogy a tervek még változhatnak, szóval ne kezeljük szentírásként az információkat. Az viszont logikusan hangzik, hogy a Sony egy kisebb műsor keretei között bejelenti a PlayStation 4 utódját (talán megmutatja előbb a kontrollert, mielőtt a gépet is leleplezné), majd az Experience-en egy hatalmas bulit csapva talán még a közelgő játékokba is belenézhetnek a rajongók.

Érdekes, de abszolút nem ördögtől való húzás lenne ez a Sonytól, figyelembe véve, hogy az idei E3-as felhozataluk is könnyedén elbírta volna a saját showját. Mit gondoltok, jövőre lerántják a leplet a PlayStation 5-ről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)