Hirdetés

Sony: A vérbeli játékosok hanyagolják a DSi-t

|

A Sony képviselője szabályosan földbe döngölte az Amerikában most bemutatkozó DSi marokkonzolt.

Hirdetés

Európában április harmadika kapható a tavaly októberben bejelentett Nintendo DSi marokkonzol. Amerikában április ötödikén, tehát a mai nap folyamán kerítettek sort ünnepélyes bemutatkozására. Riválisa elismerő szavak helyett ledegradálta, a PlayStation Portable marketingfeladataiért felelős John Koller hivatalos közleményében szinte minden fronton támadást indított a DSi ellen.

Koller szerint a Nintendo átdolgozott marokkonzolja a gyermekközönségen kívül képtelen egyéb felhasználókat megszerezni, a hardcore játékosok továbbra sem tekintik megfelelő választásnak, valamint elmondta, valójában kevés újdonságot hozott. Ezután felemlegette a PSP jövőben megjelenő ütőkártyáit (Rock Band Unplugged, Assassin’s Creed, Dissidia Final Fantasy, LittleBigPlanet, MotorStorm) és a rendszert támogató fejlesztőket (MTV Games, Ubisoft, Square Enix, Disney).

Megsemmisítő hadjárata végén a szokásosnak mondható „de azért sok sikert kívánunk” sem hagyta el John Koller pennáját. Kijelentéseire egyelőre hivatalosan nem reagált a Nintendo, ellenben a marokkonzolt támogató játékosok igen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)