Hirdetés

Sony: Aggályos az OnLive technológia

|

Korábban már számos olvasónk pedzegette az OnLive forradalminak tartott rendszerének platformholderekre gyakorolt hatását.

Hirdetés

OnLive előzetesünk és témában kiírt szavazásunk alaposan megmozgatta a hamarosan megújuló GameStar Online közösségét. Eddig keveset hallattak magukról a „potenciális vesztesek", azonban Patrick Seybold (SCEA) megtörte a nagyok hallgatását és kifejezte aggodalmait a technológiával kapcsolatban. Véleménye szerint a felhasználókat terhelő költségek magasra szökhetnek, ugyanis a kisebb erőművekkel felérő szerverek működését és folyamatos rendelkezésre állását bizony valakinek finanszíroznia szükséges.

Patrick Seybold hozzátette, áldozatok nélkül búcsút inthetünk a tökéletes játékélménynek, mivel az OnLive által lefoglalt sávszélesség komoly kihatással lesz egyéb, az interneten keresztül kommunikáló eszközeinkre. Forradalmi titulusától könnyed mozdulattal megszabadította, mondván a PlayStation 3 esztendők óta ugyanolyan szolgáltatásokat kínál, mint az OnLive rendszere. Ha lemaradtatok érdemes elolvasni OnLive előzetesünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)