Hirdetés

Már készül a Days Gone fejlesztőinek következő játéka

|

Nem volt hibátlan a Days Gone, de hibáival együtt is lehetett szeretni. A fejlesztők fürödtek egy kicsit a sikerben, de most újra folyik a munka.

Hirdetés

A Bend a Days Gone előtt nem csinált játékot PS4-re, főleg PSP-re és PS Vitára gyárott komolyabb címeket, mint az Uncharted: Golden Abyss vagy a Resistance: Retribution. Érezhető volt a Days Gone-nál, hogy a csapat sok mindenben tapasztalatlan, de ennek ellenére is egy fantasztikus játékot raktak össze a srácok.

Hirdetés

Valószínűleg két-három évet várnunk kell még, mire újra megmutathatják, mit tudnak, de jó hír, hogy a fényeken dolgozó Jeremy Vickery a LinkedIn oldalán már említ egy új játékot, ami jelenleg tervezési fázisban van. A Days Gone egészen kerek volt, így bár egy folytatást is szívesen látnánk, valami újnak jobban örülnénk. Folytatásokkal amúgy is tele lesz a PlayStation 5, viszonylag biztosak lehetünk abban, hogy már készül a következő Horizon: Zero Dawn, God of War és Spider-Man is.

Szerintetek milyen stílusú vagy témájú játékot tudna magabiztosan legyártani a Bend?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)