Hirdetés

Shadow of the Colossus - megfejtették a remake titkát a rajongók

|

Alig néhány napja jelent meg a remake, a rajongók máris megfejtettek egy érdekes talányt, ami csak a felújított változatban található meg.

Hirdetés

A napokban megjelent Shadow of the Colossus remake nagyon hűen reprodukálja az eredeti élményt, viszont ez nem jelenti azt, hogy a Bluebyte csapata ne rejtett volna el néhány érdekes meglepetést a felújított változatban. Vigyázat, kicsit spoileres, ha szeretnétek magatok felfedezni a titkokat, akkor inkább ne olvassatok tovább!

Hirdetés

Amióta csak megjelent a remake, azóta találgattak a játékosok, hogy az eredeti kiadásban nem szereplő gyűjtögetnivaló érmék vajon milyen célt szolgálnak. A PS4Trophies csatorna most erősen nekiment a témának is sikerült is felfedni, hogy mire valók az Enlightenment névre keresztelt érmék.

Brian (aki egyébként nagyon alaposan átfésülte az eredeti játékot) egyszer talált egy látszólag céltalan ajtót egy templom oldalában, de csak akkor értette meg a valódi rendeltetését, amikor mind a 79 collectible-t összeszedte: az ajtó mögött egy kamra van, ahol egy különleges fegyvert találhatunk. A Sword of Dormin többet sebezz, mint az alapértelmezett fegyverünk, persze ez az életünk regenerálódásán rontani fog, szóval érdemes megfontolni, hogy megéri-e a csere.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)