Hirdetés

Sony - bocsánatkérés, vígaszdíj, PSN visszatérés.

|

Az utóbbi idők egyik legnagyobb felzúdúlását kiváltó eseménye volt gamer világban a PSN leállása.

Hirdetés

Először a fontos hír - a ma reggel lezajlott sajtótájékoztatón kiderült, hogy hamarosan újraindítják a PlayStation Networköt. Konkrét nap nem hangzott el, csak annyi, hogy " a héten".

Természetesen Kaz Hirai hatalmas nagy bocsánatkéréssel kezdte a sajtótájékoztatót.

A visszatérés nem teljes, de a következő szolgáltatások működni fognak:

Játékok online ellenőrzése és letöltött címek.
Elérés a Music Unlimited szolgáltatáshoz a Qriocity for PS3/PSP-on keresztül már létező előfizetőknek.
Hozzáférés az accounthoz és jelszóhoz - ez utóbbi változtatásának lehetősége.
Hozzáférés le nem járt kölcsönzött mozikhoz PS3, PSP és MediaGo szlgáltatásban.
PlayStation®Home
Barátok Listája
Chat Funkció

Minden létező PSN felhasználónak kötelezően jelszót kell választani és egy kötelező update-et kell futtatnia - a sajtótájékoztatón a Sony azt s bejelentette, milyen új intézkedéseket tette a biztonság növelése érdekében - új adatcenterbe költözés, több tűzfal, automatikus szoftver-futtatás érzékelés és felügyelet stb...

Emellett a Sony kompenzációt ajánlott fel minden PSN felhasználónak az elszenvedett károkért és kellemetlenségekért. Egy "egyelőre meg nem határozott tartalom" ingyenes letöltése (ennek bejelentése hamarosan várható), 30 nap ingyenes PlayStation Network PLus szolgáltatás létező PSN felhasználóknak, 30 nap ingyenes Quriocity szolgáltatás.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)