Hirdetés

A Sony bocsánatot kér, de így is ráfizet

|

A Sonyra egyre nagyobb nyomás nehezedik a Resistance: Fall of Man perrel kapcsolatban, ugyanis a bocsánatkérésen kívül az érsek anyagi kártérítést is elvár.

Hirdetés

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a Manchester katedrális bocsánatkérést követel a Sonytól, ugyanis a Resistance: Fall of Man című sci-fi FPSükben az egyház épülete megjelent, ahol erőszakos cselekedeteket is el lehetett követni, és ezt az anglikán egyház nem támogatja. A Sony először azt nyilatkozta, nem kíván bocsánatot kérni, a játék ugyanis teljes mértékben fikció, így semmi rosszat nem tettek, valamint az összes engedéllyel is rendelkeztek a játék elkészítéséhez. A vitába azonban Tony Blair angol miniszterelnök is beszállt az egyház oldalán, és hosszas politikai és jogi hercehurca után kikényszerítette a Sonyból a bocsánatkérést. Úgy tűnik azonban ez az egyháznak már nem volt elég, ugyanis nem elégednek meg a hivatalos bocsánatkéréssel, anyagi kártérítést is követelnek. Az anglikán egyház mögött természetes ott áll Tony Blair teljes támogatással, így nagyon valószínű, hogy a Sonyból egy elég zsíros csekket tudnak majd kivasalni a britek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)