Hirdetés

Sony CEO: a PlayStation 4 "elsősorban egy játékkonzol"

|

Miközben a Microsoft inkább az alkalmi játékosok felé nyit az Xbox One-nal, a PlayStation 4, bár hasonlóan sokoldalú, megmarad a gyökereinél.

Hirdetés

A PlayStation konzolok 1994 óta meghatározó szerepet töltenek be a játékvilágban, és a Sony vezérigazgatója, Kaz Hirai is tisztában van azzal, hogy a korábbi termékek sikere is elsősorban a játékosoknak köszönhető.

"A legfontosabb tennivalónk elfogadni és megérteni, hogy a PS4 egy kiváló játékkonzol ami a gamereket csábítja." - mondta Hirai a D11 konferencián. "Ha erről megfeledkezünk, nem hiszem, hogy a konzol a kezdetektől sikeres lesz. Ez a formula minden korábbi konzolunknál működött, beleértve a PlayStation 3-at."

"A nem-játékos szolgáltatásokat az elkövetkezendő hónapokban fedjük fel, de [a PlayStation 4] elsősorban egy videojáték-konzol."

A Sony E3-as prezentációja itthoni idő szerint június 11-én, hajnali háromkor veszi kezdetét. A bemutató során minden bizonnyal lerántják a leplet magáról a PlayStation 4 konzolról is, de alighanem új játékokat is megismerhetünk, valamint a már bejelentett címekről is megtudhatunk egyet s mást. Az eseményről, mint az E3 többi prezentációjáról, mi is élőben közvetítünk majd, reméljük, csatlakoztok hozzánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)