Hirdetés

A Sony nagy változtatása nem áprilisi tréfa

|

A mai naptól kezdve nem létezik a Sony Computer Entertainment és a Sony Network Entertainment. Összevonnak, átneveznek, nem tréfálnak.

Hirdetés

Jelen esetben senkit se tévesszen meg a mai dátum, nem egy áprilisi tréfáról van szó. Még januárban jelentették be azt a folyamatot, melynek eredményeképpen ma egyesült a Sony Computer Entertainment és a Sony Network Entertainment.

Ez így létrejött új cég Sony Interactive Entertainment (SIE) néven fog működni, székhelye pedig San Mateo városában lesz, Kalifornia államban. További irodákkal rendelkeznek Tokióban és Londonban is. A vezetőség szerint így a jövőben még komolyabb erők képviselnek majd, kiemelt céljuk pedig a PlayStation üzletág növekedésének felgyorsítása.

"Partnereinkkel együtt a úttörő szolgáltatásokat és termékeket foguk fejleszteni, melyek továbbra is inspirálni fogják a vásárlók fantáziáját és piacvezetők lesznek." - mondta Andrew House vezérigazgató. "A SIE nem csak megtartani szeretné a jelenlegi PlayStation felhasználóbázist, hanem bővíteni is akarja azoknak a körét, akik a Sony konzolját választják játékra." - nyilatkozta a cég.

A Sony Interactive Entertainment megőrizte a SCE narancsszínű logóját, ezt az alábbi Twitter bejegyzésen is láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)