Hirdetés

Sony Ericsson újdonságok

|

A Sony és az Ericsson egyesülésével létrejött Sony Ericsson több új mobiltelefont mutatott be az elmúlt napokban. Azt, hogy melyik mennyire válik majd hazánkban meghatározóvá és felkapottá, nem tudni, mindellenben némelyik igen pofásan néz ki.

  • Sony Ericsson K608: ez a modell a K600 és a V600 ötvözeteként jött létre. Ebből következik, hogy szolgáltatásában is a kettő keveréke, megfűszerezve egy kis 3G-s képességgel.
  • Sony Ericsson J210: a tipikus alsó-kategóriás. Az augusztusra várható, 100 dolláros ár környékém mozgó készülék a Motorola C380 és a Siemens C65 ellenfelének lett szánva, hasonló képességekkel.
  • Sony Ericsson Z520: az SE ezen modelljét már láttuk, ismerjük, noha hivatalosan csak most jelentették be. A Zoe kódnevű kicsinyről van szó, amelyről részletesebben itt olvashattok.
  • Sony Ericsson S600: a 3D-s gyorsítóval ellátott S600 (Ellen) szintén a fiatalok számára készült készülék. Az S600 az S700, a K700 és a K750 keveréke, minden olyan funkcióval, ami ma egy telefonban elfér (krumplit is hámoz...). Az idén októberre várható modell közel 300 dollárban lesz majd tulajdonosának.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)