Hirdetés

DriveClub - bocsi a zűrökért, itt van két ingyenes DLC

|

Nem indult problémamentesen a DriveClub, de a készítők azért igyekeznek kiengesztelni minket egy-két ingyenes kiegészítővel.

Hirdetés

A Sony jól megígérte, hogy hamarosan érkezik a PlayStation 4 exkluzív DriveClub ingyenes változata, de azóta is ott tartunk, hogy még sehol sincs a beígért PlayStation Plus Edition. Valószínűleg a fejlesztőcsapat is érzi, hogy ez így nem teljesen fair, ezért kárpótlásként kapnak tőlük a rajongók két teljesen ingyenes DLC-t.

Bár a játékot javították már párszor (a szerverekkel még most is para van), de a srácok valószínűleg még így is érezték, hogy eléggé kiszúrtak a rajongókkal, ezért bejelentették, hogy két teljesen ingyenes DLC csomagot kapnak azok, akik megvásárolták a játékot. A november 26-án megjelenő csomagok az Ignition Expansion Pack és a Photo-Finish Tour Pack névre hallgatnak, és 5 új autót, 22 új eseményt, 10 új trófeát és 10 új tárgyat fognak majd hozzátenni a játékhoz. Ezen felül a Season Pass tulajdonosok két további letölthető csomagot kapnak majd jövő júliusban.

Aki pedig esetleg továbbra is technikai problémákkal küzd, annak hasznos tudnivaló lehet, hogy egy újabb javítócsomag is érkezik majd november 18-án. Reméljük ezzel már tényleg sikerül érdemi javulást hozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)