Hirdetés

Úgy tűnik, a Sony nem nagyon akar foglalkozni a Fortnite körüli problémákkal

|

A játékosok már régóta szeretnék, hogy a PlayStation 4-en játszók együtt nyomhassák a többi konzolossal, de a vállalat hajthatatlan.

Hirdetés

A cross-playnek köszönhetően akkor is együtt játszhatunk pajtásainkkal a Fortnite-tal, ha nem ugyanolyan platformon futtatjuk az Epic alkotását. Azonban ez a PlayStation 4 esetében nem ilyen egyszerű, és a Sony most ki is adott egy hivatalos közleményt ennek kapcsán.

Hirdetés

A rajongók hangot adtak problémáiknak, így a Sony kénytelen volt valamit reagálni arra, hogy miért nincs cross-play PlayStation 4 és Xbox One, valamint Nintendo Switch között. Viszont meglepően bugyuta közleményt kaptunk a cégtől.

A Sony a BBC-nek küldött közleményben először arról ír, hogy mindig nyitottak a közösség ötleteire, és persze az is meg van említve, hogy havonta több mint 80 millió aktív felhasználója van a PlayStation Networknek. Majd azt is hozzátették, hogy van cross-play PlayStation 4, PC, Mac, iOS és Android között, aminek köszönhetően a PS4-esek még több játékossal nyomhatják együtt a Fortnite-ot. A cég végül azzal zárta, hogy nem kívánnak mást hozzáfűzni a dologhoz.

Szerintetek hogyan kellene kezelnie ezt a problémát  Sonynak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)