Hirdetés

Lelép a Sony egyik nagy fejese

|

A Sony Computer Entertainment America elnöke, Jack Tretton 19 év után otthagyja munkahelyét.

Hirdetés

A Sony tengerentúli vezetője, Jack Tretton váratlanul bejelentette az éjszaka, hogy kilép a cégtől, március 31-től már nem ő felel azért, hogy a PlayStation brand tovább szárnyaljon.

A szóvivők szerint Tretton távozása közös megállapodás volt, a cég egyszerűen nem hosszabbította meg a szerződését. Helyét április elsejétől a Sony Network Entertainment International alelnöke, Shawn Layden veszi át, aki szintén régi motorosnak számít a vállalatnál.

Tretton közleményében kiemelte, hogy mennyire hálás a játékosoknak a támogatásért és azért is, hogy az elmúlt két évtizedben ilyen naggyá tették a PlayStation márkát. Kijelentette továbbá, hogy nagyon fognak neki hiányozni a fanatikusok napi szinten mutatott szenvedélyes rajongása, illetve a Sony amerikai divíziója is, de már nagyon izgatott a karrierjének újabb fejezete miatt, amelyről egyelőre nem nyilatkozott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)