Hirdetés

Sony Japan - végetértek a PSP Go szállítások.

|

Ha nem lenne 3DS, akkor nyugodtan kijelenthetnénk - a legújabb konzol bukott el...

Hirdetés

Már a megjelenése előtt igen szkeptikusak voltak a játékosok és a szakma is - a PSP Go látványosan nagyot bukott, azonban ezt a Sony eddig nem ismerte be.

Nemrégiben azonban Japánban, ahol a PSP messze a legnépszerűbb a világ többi tájához képest, bloggerek és viszonteladók jelezték, hogy a Sony nem szállít több PSP Go-t. Most a Sony saját boltja is csatlakozott - a Playstation.com virtuális boltjában a PSP Go mellett a "shipment ended" azaz a "szállítás befejeződött" üzenet jelent meg - mind a fehér, mind a fekete PSP Go mellett - ezzel egy időben több PSP-3000 színvariáns szállítása is befejeződött.

Aki mindezek ellenére még szeretne PSP Got venni gyorsan tegye meg - az Amazon.comon a fehér 200, a fekete 233 dollárért még kapható.

Nem siratjuk meg a PSP Go - t: gyakorlatilag 'halva született' szegény.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)