Hirdetés

Spider-Man - van egy Easter Egg, amit még senki sem talált meg

|

Az Insomniac Games egyik fejlesztője leplezte le azt az Easter Egget, amire még senki nem bukkant rá a játék megjelenése óta.

Hirdetés

Az Insomniac Games tavaly megjelent remekműve, a Marvel's Spider-Man tele van zseniális poénokkal, viszont vannak apró részletek és meglepetések, amiket még a legszemfülesebb rajongók sem vettek észre. Most a játék egyik fejlesztője leplezett le egy érdekességet, ami még valahogy senkinek nem szúrt szemet.

Hirdetés

Elan Ruskin nemrég a Twitteren osztott meg egy képet, amelyen egy ortodox zsidó járókelőt is láthatunk és hozzátette, hogy ha a valóságban szombat van, akkor ezek az NPC-k egyszerűen nem jelennek meg a játéktéren, hiszen a hagyományok szerint a zsidók a hét ezen napján (nyugalomnapon) nem mennek sehova.

Apróságnak tűnik ez a kis részlet, de ebből is látszik, hogy az Insomniac Games mennyi időt és energiát ölt csak abba, hogy New York városa élettel teli és részletgazdag legyen és még ha nem is veszünk észre minden apróságot, a végeredményen érezzük a különbséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)