Hirdetés

Tearaway Unfolded - így működik PlayStation 4-en

|

Már videón is megnézhetjük a Tearaway idén megjelenő kibővített változatát, illetve hogy miként használja ki a játék a PS4 sajátosságait.

Hirdetés

Anno a PlayStation Vita egyik legnagyobb sikere volt a LittleBigPlanet-sorozatért is felelős Media Molecule alkotása, a Tearaway, mely a csapatra jellemző kreativitással használta ki a platform egyedi funkcióit, ez azonban nem volt elég sem a fejlesztőknek, sem a rajongóknak, így szeptembertől a játék már nem csak a kézikonzolosok kiváltsága lesz.

Idén szeptemberben ugyanis újra megjelenik a játék Tearaway Unfolded néven, ezúttal a PlayStation 4 platformon, felújított grafikával és kibővített történettel. Persze a játékot egy kicsit igazítani kellett az új platformhoz a játékement sajátosságai miatt, de szerencsére a DualShock 4-ben is van elég jó ötlet ahhoz, hogy fájdalommentes legyen a költözés.

Az újrakiadott változatban elsősorban a kontrolleren lévő fénylő LED-et és a touch padot fogjuk majd használni a Vita érintőképernyője helyett. Őszintén szólva egy kicsit kételkedtem, mikor először belegondoltam, de engem meggyőzőtt a végeredmény:

A Tearaway Unfolded megjelenés szeptember 8-án várható PlayStation 4-en és mindennél varázslatosabb lesz. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)