Hirdetés

Tearaway Unfolded - megjött a launch trailer

|

A héten megjelenik a LittleBigPlanet alkotóinak legutóbbi mesterműve, amihez most egy launch trailer csinál nekünk kedvet.

Hirdetés

A LittleBigPlanet-sorozat a PlayStation egyik legnagyobb sztárja, a játékok fejlesztői MediaMolecule pedig az egyik legkreatívabbként számon tartott csapat az iparban, így nem meglepő, hogy következő játékukat is várakozás előzte meg. A játék egyszer már tarolt a kritikusok között a PlayStation Vitán, azonban most PlayStation 4-re megjelenik nagyobb, hosszabb formában.

A Tearaway Unfoldedben a csapat a babzsákokat papírmaséra cserélte, a végeredmény legalább annyira kreatív, színes és inspiráló, mint a srácok eredeti sikerjátéka. Persze ahhoz, hogy sikeres legyen az ugrás a PlayStation Vitára, a srácoknak át kellett variálna kicsit a mechanizmusokat, de a játék semmivel sem lett fantáziátlanabb.

Mi is lenne jobb a megjelenés ünneplésére, mint egy launch trailer, amit fentebb meg is nézhettek és ha eddig még nem jött meg a kedvetek hozzá, akkor ezután biztosan meg fog. A megjelenés örömére a fejlesztök a tearaway.me community oldalt is egy kicsit felrázták, szóval érdemes oda is ellátogatni.

Ti nyomatjátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)