Hirdetés

Így adott hálát a játékipar

|

Az Egyesült Államokban most volt Hálaadás, amihez természetesen a játékfejlesztők is a legjobbakat kívánták.

Hirdetés

Nálunk egyáltalán nincs hagyománya a Hálaadásnak, de az Egyesült Államokban és Kanadában a karácsonyi szezon egyik legfontosabb ünnepe, amikor a család egy asztalnál eszi a pulykát. Természetesen a játékfejlesztők is emberek, így nem meglepő, hogy a játékipar nagyobb vállalatai is jókívánságokat küldtek a rajongóknak.

A nagyobb konzolgyártótól a kisebb csapatokig mindenki talált alkalmat arra, hogy a lehető legjobbakat kívánja mindenkinek, ezek között pedig akadt néhány egészen poénos üzenet is, szóval álljon itt egy rövid választék. Ha pedig esetleg van köztetek olyan, aki valamiért meg szokta tartani ezt az ünnepet, akkor annak utólag is boldog hálaadást kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)