Hirdetés

A Sony egyik játéksorozata esetében feladja az exkluzivitást

|

A franchise részei a továbbiakban nem csak PS4-re jelennek meg, holott a kiadó a Sony, a fejlesztőstúdió pedig házon belüli.

Hirdetés

Egészen érdekes dolgok történnek most a játékiparban. A Sony beleegyezett a cross-play-be, így a játékosok már egyre több játék esetében játszhatnak együtt platformtól függetlenül, a konzolok támogatják az egereket és billentyűzeteket, és nemrég felmerült, hogy a Guerrilla Games sikerjátéka, a Horizon Zero Dawn jövőre megjelenhet PC-re is.

Hirdetés

A Sony San Diego-i stúdiója gondozza az MLB the Show baseballjáték-szériát, melynek részei eddig csak PlayStation 4-re jelentek meg. Egy friss közlemény szerint azonban akár már a 2021-ben megjelenő új rész is ellátogathat más platformokra, és bár konkrétan nem írták le, melyek ezek, a hírt mind a Nintendo of America, mind az Xbox hivatalos Twitter-csatornáján megosztották.

További részleteket később fognak közölni. Reméljük, a csapat képzi magát, és nem csak a PS4-esek számára lesz kifogástalan az élmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)